Back-End developer

Talenkennis: NL - Contract: Voltijds, onbepaalde duur

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de programmatie van een PHP webapplicatie voor HR managers en recruiters van toonaangevende bedrijven (zoals: goudengids.be, Ricoh, lyreco, wit-gele kruis, fashion club 70, ...). Nieuwe functionalteiten ontwikkelen, bestaande applicatie onderhouden en integratie van extra modules behoren tot jouw takenpakket. Tijdens scrum meetings overleg je samen met jou collega's (PHP Back-End Developers, Front-End Developers en Project manager) de lopende projecten.

Backend

Profiel

  • Kennis van PHP (Symfony framework) en MySQL.
  • Ervaring met OO Programmering.
  • Ervaring met Jira, Scrum en Bitbucket of Github is een pluspunt.

Naast deze voor de hand liggende punten hechten we veel belang aan jou passie voor webapplicaties, big data en nieuwe technologiën. Wil jij nieuwe zaken uitdokteren om de kwaliteit van de systeemcode te optimaliseren, of het systeem nog sneller te maken, ...? Dan ben jij de programmeur die we zoeken!

Wil jij meedenken op vlak van werkenbij-websites, wil je nieuwe zaken uitdokteren om zo de webapplicatie nog beter te maken, of het systeem nog gebruiksvriendelijker maken,...?

N.B. Gemotiveerde starters, die gebeten zijn door webtechnologie en persoonlijke projecten kunnen voorleggen, komen in aanmerking voor een traineeship.

Aanbod

De kans om mee te bouwen aan het succes van een webapplicatie die bedrijven helpt om hun openstaande vactures online te publiceren en om sollicitaties op een vlotte manier te verwerken. is een innovatief, groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur waarin dialoog en persoonlijke aanpak centraal staan.

Om het aanbod compleet te maken, mag je rekenen op:

  • bediendecontract voor onbepaalde duur.
  • marktconform loon met extra legale voordelen.
  • beste werkmateriaal (OS X based of Windows)
  • werkplek te Tervuren hetgeen vlot bereikbaar is met de auto of met het openbaar vervoer.

Plaats van tewerkstelling

Bereken de route naar je werk

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met:

Getuigenis foto

Andere jobs?

Inside sales

Ben je gepassioneerd door het geven van sales support en heb je graag contact met klanten voor het opbouwen en onderhouden van lange termijnrelaties? Ben je een durver die autonoom ...

Bekijk vacature

Front-end

Wil jij meewerken aan het succes van (PHP webapplicatie) en wil je deel uit maken van een dynamisch team dat zich dagelijks bezig houdt met de nieuwste technologieën ...

Bekijk vacature

Vue JS javascript dev

We zijn op zoek naar een Javascript developer die gepassioneerd is door all-things-JavaScript en de kunst van een design kan omtoveren naar een state-of-the-art stuk code ...

Bekijk vacature

Office assistant

Zoek je een uitdagende job bij een groeiend familiebedrijf en ben je geïnteresseerd in de digitale wereld, lees dan zeker verder.

Bekijk vacature

Support medewerk(st)er

Wil je klanten verder helpen in een gestructureerde omgeving en heb je interesse in software? Bekijk dan zeker deze vacature.

Bekijk vacature