Front-End developer

Talenkennis: NL - Contract: Voltijds, onbepaalde duur

Functieomschrijving

Wil jij meewerken aan het succes van (webapplicatie) en wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich dagelijks bezig houdt met de nieuwste technologiën op het vlak van E-recruitment software? Lees dan zeker verder.

Je werkt mee aan projecten om e-recruitment software te optimaliseren op vlak van user interface, usability en SEO. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van de front-end, voor het programmeerwerk van je back-end collega's. Hiervoor vertaal je mockups naar werkende webpagina's. Verder sta je in voor het design en de ontwikkeling van de careersites voor de klanten. Bekijk een aantal van onze referenties:

  • Aertssen
  • Ricoh
  • Wit-gele kruis Vlaams-Brabant

Je komt terecht in een multidisciplinair team met andere developers, elk met hun eigen specialisatie van PHP, HTML tot JavaScript. Het team wordt begeleid door een product owner.

Frontend

Profiel

  • Kennis met HTML, CSS(Sass), Javascript(Vue JS).
  • Ervaring met crossbrowser- & crossplatformtesten.
  • Ervaring met Jira, Scrum, versiebeheer (Bitbucket of Github), build tools(Grunt of Gulp) en package manager Bower is een pluspunt.

Naast deze voor de hand liggende punten hechten we veel belang aan jou passie voor webapplicaties en mooie websites.

Wil jij meedenken op vlak van werkenbij-websites, wil je nieuwe zaken uitdokteren om zo de webapplicatie nog beter te maken, of het systeem nog gebruiksvriendelijker maken,...?

Dan ben jij de creatieve geest die we zoeken!

N.B. Gemotiveerde starters, die gebeten zijn door webtechnologie en persoonlijke projecten kunnen voorleggen, komen in aanmerking voor een traineeship.

Aanbod

De kans om mee te bouwen aan het succes van een webapplicatie die bedrijven helpt om hun openstaande vactures online te publiceren en om sollicitaties op een vlotte manier te verwerken. is een innovatief, groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur waarin dialoog en persoonlijke aanpak centraal staan.

Om het aanbod compleet te maken, mag je rekenen op:

  • bediendecontract voor onbepaalde duur.
  • marktconform loon met extra legale voordelen.
  • beste werkmateriaal (OS X based of Windows)
  • werkplek te Tervuren hetgeen vlot bereikbaar is met de auto of met het openbaar vervoer.

Plaats van tewerkstelling

Bereken de route naar je werk

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met:

Nils

Andere jobs?

Inside sales

Ben je gepassioneerd door het geven van sales support en heb je graag contact met klanten voor het opbouwen en onderhouden van lange termijnrelaties? Ben je een durver die autonoom ...

Bekijk vacature

PHP Back-end

Je bent verantwoordelijk voor de programmatie van een PHP webapplicatie voor HR managers en recruiters van toonaangevende bedrijven. Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen, bestaande ...

Bekijk vacature

Vue JS javascript dev

We zijn op zoek naar een Javascript developer die gepassioneerd is door all-things-JavaScript en de kunst van een design kan omtoveren naar een state-of-the-art stuk code ...

Bekijk vacature

Office assistant

Zoek je een uitdagende job bij een groeiend familiebedrijf en ben je geïnteresseerd in de digitale wereld, lees dan zeker verder.

Bekijk vacature

Support medewerk(st)er

Wil je klanten verder helpen in een gestructureerde omgeving en heb je interesse in software? Bekijk dan zeker deze vacature.

Bekijk vacature