Internal sales medewerk(st)er!

Diploma: Bachelor niveau - Talenkennis: NL & FR - Contract: Voltijds, onbepaalde duur

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door het geven van sales support en heb je graag contact met klanten voor het opbouwen en onderhouden van lange termijnrelaties? Ben je een durver die autonoom en met volharding naar resultaten streeft? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Via telefoon, Linkedin en e-mail contacteer je actief HR managers en recruiters van middelgrote bedrijven in België voor de verkoop van E-Recruitment software, meer bepaald . Je neemt initiatief en zoekt commerciële oplossingen die inspelen op de behoefte van de klant om HR processen te automatiseren. Om prospecten te overtuigen, geef je deskundig advies, stel je offertes op, werk je mailings uit en ben je hun rechtstreeks aanspreekpunt. Zo draag je bij tot de realisatie van de vooropgestelde omzet en verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Vac sales

Profiel

Ervaring in (tele)sales, bij voorkeur in een B2B markt. Affiniteit met internet en HR.

Vlot met PC en sociale netwerken.

Goede kennis van het Nederlands en het Frans.

Naast deze voor de hand liggende punten, hechten we veel belang aan jouw inzet om commerciële resultaten neer te zetten en om jou organisatietalent. Wil jij meedenken op vlak van sales, haal je energie uit het binnen halen van een nieuwe klant, ...?

Dan ben jij de creative geest die we zoeken!

N.B Gemotiveerde starters, die gebeten zijn door telesales, komen in aanmerking voor een traineeship.

Aanbod

De kans om mee te bouwen aan het succes van een webapplicatie die bedrijven helpt om hun openstaande vactures online te publiceren en om sollicitaties op een vlotte manier te verwerken. is een innovatief, groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur waarin dialoog en persoonlijke aanpak centraal staan.

Om het aanbod compleet te maken, mag je rekenen op:

  • bediendecontract voor onbepaalde duur.
  • marktconform loon met extra legale voordelen.
  • beste werkmateriaal (OS X based of Windows)
  • werkplek te Tervuren hetgeen vlot bereikbaar is met de auto of met het openbaar vervoer.

Plaats van tewerkstelling

Bereken de route naar je werk

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met:

Contact foto

Andere jobs?

Front-end

Wil jij meewerken aan het succes van (PHP webapplicatie) en wil je deel uit maken van een dynamisch team dat zich dagelijks bezig houdt met de nieuwste technologieën ...

Bekijk vacature

PHP Back-end

Je bent verantwoordelijk voor de programmatie van een PHP webapplicatie voor HR managers en recruiters van toonaangevende bedrijven. Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen, bestaande ...

Bekijk vacature

Vue JS javascript dev

We zijn op zoek naar een Javascript developer die gepassioneerd is door all-things-JavaScript en de kunst van een design kan omtoveren naar een state-of-the-art stuk code ...

Bekijk vacature

Office assistant

Zoek je een uitdagende job bij een groeiend familiebedrijf en ben je geïnteresseerd in de digitale wereld, lees dan zeker verder.

Bekijk vacature

Support medewerk(st)er

Wil je klanten verder helpen in een gestructureerde omgeving en heb je interesse in software? Bekijk dan zeker deze vacature.

Bekijk vacature