Vue JS javascript developer

Talenkennis: NL - Contract: Voltijds, onbepaalde duur

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een Javascript developer die gepassioneerd is door all-things-JavaScript en de kunst van een design kan omtoveren naar een state-of-the-art stuk code. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van visuel elementen, de werking en look en feel gebaseerd op de ontwerpen van de project manager.
Bekijk een aantal van onze referenties:

  • Aertssen
  • Ricoh
  • Wit-gele kruis Vlaams-Brabant

Je komt terecht in een multidisciplinair team met andere developers, elk met hun eigen specialisatie van PHP, HTML tot JavaScript. Het werk wordt via SCRUM georganiserd en het team wordt begeleid door een produc owner.

Vuejs

Profiel

Kennis van Javascript, bij voorkeur VueJS. Ervaring met Jira, Scrum, versiebeheer (Bitbucket of Github), build tools (Grunt of Gulp) en package manager Bower is een pluspunt.

Naast deze voor de hand liggende zaken hechten we veel belang aan jouw passie voor webapplicaties, big data en nieuwe technologieën. Wil jij meedenken op vlak van werkenbij-websites, wil je nieuwe zaken uitdokteren om zo de webapplicatie nog beter te maken, of het systeem nog gebruiksvriendelijker maken, ...? Dan ben jij de programmeur die we zoeken!

N.B. Gemotiveerde starters, die gebeten zijn door webtechnologie en persoonlijke projecten kunnen voorleggen, komen in aanmerking voor een traineeship.

Aanbod

De kans om mee te bouwen aan het succes van een webapplicatie die bedrijven helpt om hun openstaande vactures online te publiceren en om sollicitaties op een vlotte manier te verwerken. is een innovatief, groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur waarin dialoog en persoonlijke aanpak centraal staan.

Om het aanbod compleet te maken, mag je rekenen op:

  • bediendecontract voor onbepaalde duur.
  • marktconform loon met extra legale voordelen.
  • beste werkmateriaal (OS X based of Windows)
  • werkplek te Tervuren hetgeen vlot bereikbaar is met de auto of met het openbaar vervoer.

Plaats van tewerkstelling

Bereken de route naar je werk

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met:

Contact foto

Andere jobs?

Inside sales

Ben je gepassioneerd door het geven van sales support en heb je graag contact met klanten voor het opbouwen en onderhouden van lange termijnrelaties? Ben je een durver die autonoom ...

Bekijk vacature

PHP Back-end

Je bent verantwoordelijk voor de programmatie van een PHP webapplicatie voor HR managers en recruiters van toonaangevende bedrijven. Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen, bestaande ...

Bekijk vacature

Front-end

Wil jij meewerken aan het succes van (PHP webapplicatie) en wil je deel uit maken van een dynamisch team dat zich dagelijks bezig houdt met de nieuwste technologieën ...

Bekijk vacature

Office assistant

Zoek je een uitdagende job bij een groeiend familiebedrijf en ben je geïnteresseerd in de digitale wereld, lees dan zeker verder.

Bekijk vacature

Support medewerk(st)er

Wil je klanten verder helpen in een gestructureerde omgeving en heb je interesse in software? Bekijk dan zeker deze vacature.

Bekijk vacature